Απόκριες ,

Αποκριάτικη μάσκα σε 5 λεπτά

6.2.14 Είμαι Παιδί 2 Σχόλια

Η σημερινή χειροτεχνία (γιατί περί χειροτεχνίας πρόκειται), νομίζω ότι θα σας αρέσει πολύ, γιατί αφενός δεν χρειάζεται να την φτιάξετε εσείς και αφετέρου αποτελεί εύκολη λύση, μέχρι ωσότου κατεβάσετε τα αποκριάτικα από το πατάρι.
Μη μου πείτε ότι μόνο τα δικά μου παιδιά παιδιά μπήκαν σε αποκριάτικο mood! Είναι 2-3 μέρες που όλο και με γυροφέρνουν, μαμά πότε θα κατεβάσεις τις στολές, μαμά θα πάμε στο αποκριάτικο...και άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πρόσκληση μας έδωσαν για την αποκριάτικη γιορτή του σχολείου, αλλά με την λογική να έχουν χρόνο να την οργανώσουν οι άνθρωποι! Όπως και να έχει, αν δεν είσαστε ακόμα έτοιμοι για κομφετί και τη στολή του Spiderman...αυτή εδώ η χειροτεχνία είναι μια λύση για να το ξεχάσουν για λίγο. Προσωρινή βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι λύση.
Τι θα χρειαστούμε λοιπόν: Χρωματιστό χαρτόνι, ανάλογα με τον ήρωα που επιθυμείτε να φτιάξετε, ψαλίδι και 2 μικρά χεράκια για το πατρόν. Άντε...για να μη βγει πολύ μικρή, υποκύψτε και χρησιμοποιήστε τα δικά σας χέρια για πατρόν! 
Ζωγραφίζουμε πάνω στο χαρτόνι το περίγραμμα των χεριών μας και τα κόβουμε. 
Στην συνέχεια τα ενώνουμε, ανοίγουμε 2 τρύπες για τα μάτια και θεωρητικά η μάσκα μας είναι έτοιμη. Υπολείπεται το διακοσμητικό μέρος, για το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει αρκετή εθελοντική εργασία για αυτό :)
 Καλή επιτυχία.
πηγή
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

2 σχόλια :

  1. Άμα τελικά έχει κάποιος παιδιά, η φαντασία του και η ευρηματικότητα του πάει στη κορυφή!Απίστευτο πως έγινε!! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/15, 6:45 μ.μ.

    Ο spiderman βγηκε τελειος , και για την κοριτσίστικη φτιαξαμε γατα σε αυτο το στυλ που βγηκε και αυτη παρα πολυ ωραια!! Τα μικρα ξετρελαθηκαν!! Ωραια ιδεα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή