Άγιος Βαλεντίνος ,

Με εύθυμη διάθεση, δώρα της τελευταίας στιγμής-Happy Valentine΄s Day

14.2.14 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Μικρά δώρα, ιδέες για να δείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας. 
Πολύ γκρίνια έχει πέσει με τον Βαλεντίνο φέτος. Δεν είναι γιορτή, δεν περιμένω σήμερα για να γιορτάσω κτλ κτλ. Εν ολίγοις, καταλήγω στο να πιστέψω ότι οι περισσότεροι από εσάς γιορτάζουν και νιώθουν ερωτευμένοι όλο τον χρόνο. Ή αν για παράδειγμα ο σύζυγος σας επιστρέψει σπίτι με μια ανθοδέσμη ή ένα κουτί γλυκά, εσείς θα του το πετάξετε στο κεφάλι!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι fan της γιορτής, ημέρας, ούτε προασπίζομαι τα συμφέροντα των εμπόρων, όμως ή η δική μου καθημερινότητα έχει βαρέσει κανόνι ή κάτι δεν μου λέτε εσείς καλά.
Είναι σαν να αρνείστε την ημέρα των γενεθλίων σας, λέγοντας σε όποιον σας εύχεται ότι εφόσον σας χαίρονται όλο τον χρόνο, δεν χρειάζονται τα γενέθλια! Τραβηγμένο δεν λέω, αλλά κάπως έτσι μου ακούγεται.
Οι γιορτές, επίσημες και μη, προσπαθώ να τις χαίρομαι στο βαθμό που το έχω ανάγκη. Τώρα αν θα μπω στην διαδικασία να ξοδέψω κάτι, αυτό είναι υποκειμενικό και ο καθένας πράττει όπως δύναται που λένε. Λύσεις πάντα υπάρχουν.
Το βλέπω σαν μια καλή αφορμή για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Ένας καλός λόγος για να δείξεις στον άλλον την αγάπη σου, με ένα τρόπο διαφορετικό, πιο πικάντικο. Τώρα αν η ρουτίνα σου είναι λέξη άγνωστη, ε...τότε τι να πω, σου βγάζω το καπέλο!!!
Ψάχνοντας λοιπόν για αγιοβαλεντινίστικες ιδέες, σας βρήκα τις πιο ανέξοδες, που για εμένα προσωπικά έχουν και την μεγαλύτερη αξία.
1) Μήνυμα σαΐτα. Γράψτε 2 λογάκια σε ένα κομμάτι χαρτί και κάντε το σαΐτα. Βάλτε μια καρδούλα μέσα και το δωράκι σας είναι έτοιμο. 
2) It΄s time for coffee. Ποιος δε θα ήθελε να πιει το καφεδάκι του σε τέτοιο ποτήρι; Εκτυπώστε το αρχείο που σας αναλογεί, γεμίστε το ποτηράκι με τον πιο μερακλίδικο καφέ και σερβίρετε τον το πρωί, σαν έκπληξη. Άντε κύριε, δεν είναι κακό να φτιάξεις εσύ το καφεδάκι στην σύζυγο!!!
3) Love note. Γράψτε ένα μήνυμα και κολλήστε το στον καθρέπτη του μπάνιου. Αρκεί τα πιτσιρίκια να μην ξέρουν να διαβάζουν, γιατί αλλιώς θα αρχίσουν την καζούρα!!! 
4) Λουλούδια. Διαχρονική και σίγουρη επιλογή.
Ότι κι αν επιλέξετε, σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε. Γιατί οι μικρές λεπτομέρειες είναι το αλατοπίπερο της ζωής!
Αν σας άρεσε το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας :))

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :