Διάφορα ,

Τα νέα της γειτονιάς

2.4.14 Είμαι Παιδί 3 Σχόλια

Μπήκε και ο Απρίλης και εγώ με χρονοκαθυστέρηση τον καλωσορίζω με εύθυμη διάθεση και χαμόγελο αλά κρεστ, έτσι για να μας πάει καλά! Η καθημερινότητα των 26+ ωρών και χωρίς καμία παρανόηση από μέρους -ναι, το γνωρίζω ότι 1 ημέρα=24 ώρες-απλά δεν φθάνει, δεν φθάνει με τίποτα λέμε και είναι φορές που εύχομαι για 2 ώρες παραπάνω.
Σήμερα λοιπόν δε θα σας βάλω να φτιάξετε τίποτις, να ξεκουραστώ και εγώ λιγάκι, τρόπος του λέγειν και όσο μπορώ και θα σας ενημερώσω μόνο για μια ομάδα που φτιάξαμε στο facebook, εμείς οι τρελές bloggers!!
Η ομάδα μας ονομάζεται Μαμαδο-blogs και έχει επίκεντρο το παιδί, αλλά και εμάς τους μεγάλους. Εκεί μπορείτε να διαβάσετε τις καθημερινές μας στιγμές, έτσι όπως αποτυπώνονται μέσα από τις αναρτήσεις μας, να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό και να ανακαλύψετε καινούρια blogs.
Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο ακολουθούν οι Ψηφιακές Γειτονιές, είχα γράψει σχετικό άρθρο εδώ, με χρήσιμα workshops και ενδιαφέρουσες ομιλίες. Να υπενθυμίσω ότι στον χώρο όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα λειτουργεί παιδότοπος για τους γονείς που θα έχουν τα παιδάκια τους μαζί.
Κάπως έτσι κυλάει λοιπόν η εβδομάδα με έντονη κινητικότητα στην blogογειτονιά μας.
Όσον αφορά την ενότητα ''Διάλεξε το πάρτι που θέλεις να δεις'', θα μου επιτρέψετε λόγω χρόνου να μεταφέρω την ανάρτηση στην ερχόμενη εβδομάδα.
Αυτά από εμένα και μέχρι την επόμενη φορά γευτείτε την Άνοιξη και τα ευωδιαστά αρώματα της, βγείτε έξω και περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε.
Την καλημέρα μου σε όλους!!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

3 σχόλια :

  1. Γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που δεν μπορώ να ακολουθήσω λόγο χρόνου κυρίως! Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς και μας ενημερώνετε για ότι νέο γίνετε! Τη καλημέρα μου και καλή ξεκούραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίνα μου καλημέρα και καλό μήνα. Ανυπομονώ να τα πούμε στις Ψηφιακές! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Σινάκι μου και καλή επιτυχία στις Ψηφιακές Γειτονιές! Θα λάμψεις με την παρουσία σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή