Ιδέες για διακόσμηση ,

Μια ωραία πεταλούδα...που λέει και το τραγουδάκι

4.4.14 Είμαι Παιδί 15 Σχόλια

Σας έχω πει ότι η Παρασκευή είναι η ομορφότερη μέρα της εβδομάδας; Ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο που απέχει μόνο μια ανάσα και η διάθεση σου φθάνει στο ζενίθ! Σήμερα λοιπόν θα καταπιαστούμε με ένα θέμα άκρως ανοιξιάτικο και χαρούμενο.
Project με πεταλούδες!
Σας αρέσουν; Να θυμάστε μπαίνουν παντού. Μπορείς να τις κρεμάσεις, να γίνουν γιρλάντα, να στολίσεις το τραπέζι, να φτιάξεις μια 3D κάρτα και πολλά άλλα. Τις δικές μου τις κόλλησα πάνω σε ξύλινα μανταλάκια.
Λίγες μέρες νωρίτερα αγόρασα από το βιβλιοχαρτοπωλείο της νύφης μου, ένα template για να σχεδιάζεις πεταλούδες, το οποίο λέγεται scrapbook grid. Η διαδικασία δεν έχει κάτι το δύσκολο. Απλά επιλέγεις χαρτόνι της αρεσκείας σου, τοποθετείς επάνω το πλαστικό αυτό πραγματάκι και σχεδιάζεις με μολύβι το περίγραμμα της πεταλούδας που θέλεις. Μετά κόβεις. Εύκολο; 
Να΄το που σας έλεγα.
Χρησιμοποίησα και σύρμα χειροτεχνίας, αλλά τελικά θα μου άρεσε και χωρίς αυτό.
Βρήκα και πανέμορφα χαρτόνια, ότι πρέπει για χειροτεχνίες. Έφτιαξα αρκετές και κάποιες τις κόλλησα πάνω σε χωνάκια, στο άλλο μου blog εδώ.
Μέσα σε όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Michelle από το MollyMoo-crafts για την ευγενική και ευχάριστα απρόσμενη συμπερίληψη μιας παλιότερης ανάρτησης του Είμαι Παιδί στο site τους. Thank you Michelle!!
Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

15 σχόλια :