Άρθρα ,

Βlogάρουμε στις πιο όμορφες γειτονιές

9.4.14 Είμαι Παιδί 9 Σχόλια

Γιορτή, χαρά, ζεστασιά, τελειότητα στην οργάνωση, χρήσιμες πληροφορίες, είναι μερικές από τις λέξεις με τις οποίες θα χαρακτήριζα τις φετινές Ψηφιακές Γειτονιές. Και επειδή τελικά, μάλλον τα γράφω καλύτερα  απ΄ ότι τα λέω....(όπως είπε και μια ψυχή) θα προσπαθήσω να περιγράψω τα όσα εισέπραξα. Άργησα λίγο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε.
Τις τελευταίες μέρες έχω αποσυντονιστεί/αποδιοργανωθεί, φαίνεται και από την έλλειψη δραστηριότητας εξάλλου, λόγω οικογενειακών θεμάτων που επιζητούν την λύση τους. Όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο που δεν χωρά εδώ. Επί του θέματος λοιπόν!
Δυο καρτελάκια είχαμε...το λέω τραγουδιστά, γιατί εκτός από το δικό μου όνομα, τώρα έχουμε ένα ακόμα με το όνομα Νικολέτα! Μαζί μου φέτος παρακολούθησε και η Νονούλα. Λέτε να είναι η αυριανή blogger;; Και πρέπει να σας πω ότι όχι απλώς δεν βαρέθηκε, όχι μόνο άκουσε τις  ομιλίες (μέχρι και μετάφραση έκανα την ώρα που μιλούσε η Esther van de Paal), με έκρινε και μάλιστα αυστηρά. Μαμά ήσουν πολύ σοβαρή, φάνηκε ότι είχες αγχωθεί!!!! (εμ άδικο είχε το παιδί!!!)
Θα σταθώ λίγο παραπάνω στις ομιλίες των Key Books, της Σοφίας Γκούσιου, αλλά και του Ναυτίλου που με συγκίνησε, χωρίς αυτό να αναιρεί την σημαντικότητα των όσων ειπώθηκαν από τους υπόλοιπους ομιλητές.
Στο δικό μας panel, συντονίστρια ήταν η Έφη Ανέστη, γλυκιά, άνετη, μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις.
Η Κατερίνα, για άλλη μια χρονιά από το Κapaworld, μας ζέστανε με την ηρεμία της φωνής της. Είδα αρκετές από τις φίλες μου, ΔήμητραΣοφία, Βέρα, την Μαρία Ξ, Μαρία Α. Μαρώ, Γεωργία, την Ανθομελένια μας Κάλη, την αγαπημένη Ασπασία που δεν έχει πολλές μέρες που γέννησε, αλλά ήταν εκεί, άλλα κορίτσια που διαβάζω, γνώρισα από κοντά την Νίκη και την Μαργαρίτα από το Mommywiki, την Τζίνα και την Παναγιώτα, που ήταν και στο δικό μου panel και ολόγυρα πολλά ζεστά χαμόγελα από ανθρώπους που αν και δεν γνώριζα, είχαμε αυτό κοινό, το blogging!! Και ήταν αρκετό!
Ένα μεγάλο μπράβο στην υπέροχη ομάδα των Ψηφιακών, Άσπα, την πολύ γλυκιά Κατερίνα Λάμπρου (Κατερίνα που είναι το δικό σου ιστολόγιο;;;), Πέπη Νικολοπούλου, την Νάταλι Λεβή και την Έλενα Χαβιάρα. Κορίτσια κάνατε υπέροχη δουλειά!!
Μέσα σε όλα πήραμε και τα δωράκια μας, έναν βολβό γλαδιόλας, μπλουζάκι, αυτοκόλλητα και πολλά διαφημιστικά προϊόντα από τους χορηγούς εταιρείες, ενώ όσες μιλήσαμε κερδίσαμε και ένα αυτοκόλλητο τοίχου-συνεφάκι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για του χρόνου στις πιο όμορφες Ψηφιακές Γειτονιές!!!


Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

9 σχόλια :