Δεινόσαυροι ,

Πώς πέρασα το Πάσχα και η ανασκαφή του αιώνα....

22.4.14 Είμαι Παιδί 18 Σχόλια

 
{Καλημέρα. Είμαι η Νικολέτα. Για όσους δεν γνωρίζουν, είμαι η μεσαία κόρη της Σίνας και θα σας διηγηθώ (με την βοήθεια της μαμάς) πώς πέρασα το Πάσχα στην αυλή του παππού και της γιαγιάς. Επίσης θα σας δείξω, πώς ο μπαμπάς μου μαζί με τον Νικόλα (ο Νικόλας είναι ο μικρός μου αδερφός), ολοκλήρωσαν την ανασκαφή τους, φέροντας στο φως...της κουζίνας τα οστά ενός δεινοσαύρου.
Πώς πέρασα το Πάσχα
Φέτος ο παππούς Σωτήρης σούβλισε πάλι ένα κατσίκι. Μάλλον είναι παράδοση τελικά γιατί κάθε χρόνο, το ίδιο κάνει. Εμείς κατεβαίνουμε κάτω, τσουγκρίζουμε αυγά και παίζουμε. Εγώ δεν τρώω αυγά. Μου αρέσουν μόνο τηγανητά. Ο Νικόλας έκανε πάλι βλακείες και προσπαθούσε να βάλει μια μέλισσα μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Κανείς δεν του έδινε σημασία μέχρι που ο άλλος μου παππούς σηκώθηκε από την καρέκλα και πήγε να τον βοηθήσει. Τότε η μαμά άρχισε να φωνάζει. Το αστείο είναι ότι τελικά κατάφεραν να βάλουν μια μέσα και τότε η μαμά άρχισε να φωνάζει πιο πολύ!! Τους είπαμε ότι δεν είναι σωστό και ο μπαμπάς πήρε το μπουκάλι και άνοιξε το καπάκι για να φύγει η μέλισσα. 
Το κατσίκι άργησε να ψηθεί γιατί η φωτιά δεν ήταν δυνατή και η μαμά έλεγε στον παππού ότι θα του βάλει μηδέν στο ψήσιμο. Μετά φάγαμε. Μετά το φαγητό ο θείος έφερε τον Πλούτο, αλλά δεν έμεινε πολύ γιατί γέμισε τρίχες όλος ο τόπος και η γιαγιά φώναζε. Τελικά όλο κάποιος φωνάζει!!!
Μετά το φαγητό, εγώ η Βαγγελίτσα και ο Νικόλας καθίσαμε κάτω και παίζαμε επιτραπέζια, μέχρι αργά το απόγευμα. Ωραία ήταν!!! 
Η μεγάλη ανασκαφή: Αυτό είναι ένα παιχνίδι που έκαναν δώρο στον αδερφό μου και η μαμά έβαλε λέξεις στις φωτογραφίες για να τις κάνει πιο αστείες. 

Αυτά από εμένα και Χρόνια Πολλά!!}

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

18 σχόλια :