Δραστηριότητες ,

Έχω και σπίτια πάμε μια βόλτα;

16.5.14 Είμαι Παιδί 11 Σχόλια

Σπιτάκια από χαρτί
Πάντα μου άρεσαν τα δίπατα σπίτια, κοινώς μεζονέτες, ξέρετε αυτά που έχουν κάτω σαλόνι-κουζίνα και πάνω τα υπνοδωμάτια. Μπορεί να μην είναι πρακτικά για την νοικοκυρά, έχουν όμως την δική τους χάρη. Μου έλαχε λοιπόν τώρα μετά από τόσα χρόνια γάμου, να αποκτήσω τα δικά μου!! Και λέω δικά μου γιατί δεν είναι μόνο ένα. Είναι 2. Είναι μια μεζονέτα με όλα της τα κομφόρ και ένα δεύτερο, μικρότερο, το οποίο αν δεν έχετε αντίρρηση θα ήθελα να το πούμε ''Summer Cottage'' (η θέα στην θάλασσα μόνο του λείπει...!) Μεταξύ μας μόνο σας παρακαλώ, γιατί κοντοζυγώνουν οι φορολογικές δηλώσεις και κάτι άκουσα ότι θα φορολογήσουν και τα κουκλόσπιτα φέτος....
Και ίσως οι ζέστες να μην έχουν σφίξει για να έχω τρελαθεί τελείως, αλλά μια τρέλα την κουβαλώ από γεννησιμιού μου, γονιδιακό βλέπετε και αναμενόμενο ήταν να το μεταδώσω και στα παιδιά μου!!!
Την έφεση που έχω με τα ψαλίδια, λίγο-πολύ είναι γνωστή, κατασκευές, μακέτες, εκτυπώσιμα κτλ κτλ και κατά όπως φαίνεται η Νονούλα με ακολουθεί κατά πόδας ή καλύτερα κατά χείρας!!! Την σημερινή ανάρτηση λοιπόν την χρωστώ στην κόρη μου.
Σπιτάκια από χαρτί
Το χαρτί στο σπίτι μας είναι είδος προς μαζική κατανάλωση. Πακέτα αγοράζουμε τα Α4 και ζήτημα είναι να περνάμε 2 εβδομάδες. 
Κάποιοι ζωγραφίζουν νυχθημερόν και κάποιοι άλλοι κατασκευάζουν...σπιτάκια...από χαρτί. Και μάλιστα τα ζωγραφίζουν κιόλας. Με το καλό τους το χαλί, τα κάδρα τους, τις ακριβές κουρτίνες και τύφλα να΄χει η βίλα στην Εκάλη!!!
Σπιτάκια από χαρτί
Η παράκληση της να δημοσιεύσω φωτογραφίες από τα ακίνητα....έπρεπε να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση και πώς θα μπορούσα να την αγνοήσω όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένο.
Κουκλόσπιτο από απλό χαρτί λοιπόν και Summer Cottage για τις διακοπές, μια δραστηριότητα που την απασχόλησε για κανά 2ωρο, μαζί της κόλλησε και ο Νικόλας και πέρασε το μεσημέρι δίχως να το καταλάβουμε.  
Σπιτάκια από χαρτί
Το μόνο κακό είναι ότι δεν καταφέραμε να τους βγάλουμε άδεια, γιατί τα ακίνητα χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα μιας και σε περίοδο σεισμού, μάλλον θα έχουν μερικά προβληματάκια...:))
 Summer Cottage-σπιτάκι από χαρτί
Τα φιλιά μου, μέχρι την επόμενη φορά !
Summer Cottage-σπιτάκι από χαρτί

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

11 σχόλια :