καλοκαίρι ,

Διακοπές στην ορεινή Ναυπακτία (α' μέρος)

19.8.14 Είμαι Παιδί 5 Σχόλια

Τα πιο όμορφα πράγματα ξεκινούν αρκεί να έχεις καλή διάθεση!
Μετά από μια απουσία αρκετών ημερών επιστρέφω με φωτογραφικό υλικό από τις δικές μας διακοπές οι οποίες ήταν γεμάτες εικόνες, χαμόγελα και όλα αυτά που τις κάνουν ξεχωριστές. 
Το ταξίδι μας ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου και ο προορισμός μας η ορεινή Ναυπακτία και το χωριό Καλαβρούζα. Ολιγοήμερες διακοπές στο κτήμα των κουμπάρων μας και της φιλόξενης γιαγιάς Ολυμπίας που βάλθηκε να μας παχύνει με σπιτικά φαγητά φτιαγμένα με υλικά από τον κήπο της! 
Το σπίτι βρίσκεται πάνω στο βουνό και η θέα από εκεί είναι μαγική,  με τον κάμπο πιάτο στα πόδια μας.


Η αιώρα κάτω από το πουρνάρι
Άπλετος χώρος, δέντρα και χώμα, αποτέλεσε ένα ιδανικό σκηνικό για τις εξορμήσεις του Νικόλα!
 

Έντομα μεγάλου μεγέθους, ζώα του δάσους, αλλά και της φάρμας, ερπετά είναι μόνο μερικά από όσα είδαμε.
Το σκηνικό ήταν τόσο όμορφο που ακόμα και οι δεινόσαυροι θέλησαν να φωτογραφηθούν στο φυσικό τους περιβάλλον...:))Γιορτή σαρδέλας στην Βασιλική
και δροσερά mochito με δυνατή μουσική!
Λιμνοπούλα-photo credits by Andreas Kalavrouziotis
photo credits by Andreas Kalavrouziotis

photo credits by Andreas Kalavrouziotis
Φυσικά δεν έλειψαν και οι μικρές περιπέτειες μιας και την τελευταία μέρα ο παρακάτω σκορπιός έκρινε σωστό να με τσιμπήσει,  χαλώντας τον ύπνο μου. Το αποτέλεσμα ήταν να με μεταφέρουν πανικόβλητοι στο νοσοκομείο στο Μεσολόγγι, με το χέρι μουδιασμένο μέχρι τον ώμο, αλλά χωρίς τραγικά συμπτώματα, να μου βάλουν ορό και κορτιζόνη και 1 ώρα μετά να καταλήξω να τσακώνομαι στο κυλικείο του νοσοκομείου για το αν το καπουτσίνο μου θα έχει ζάχαρη ή θα είναι σκέτο......!!! 
Μετά από την Ναύπακτο, σειρά είχε το μικρό σπιτάκι στην Κινέτα με τις γνωστές οικογενειακές πόζες, ψαροντούφεκο, μπουγέλα, αλλά και...καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις!!!


Η ψαριά μας

my bebe!!!

Τα λάφυρα που μαζέψαμε
Τώρα αν με ρωτάτε αν γεμίσαμε τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα, η απάντηση είναι ναι! Καλά να περνάτε και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!
Το δεύτερο μέρος των διακοπών μας, μπορείς να το δεις εδώ

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

5 σχόλια :