Ιδέες για διακόσμηση ,

Στεφάνι φτιαγμένο από πεύκο και φυσικό έλατο

2.12.14 Είμαι Παιδί 8 Σχόλια

Στεφάνι φτιαγμένο από πεύκο και φυσικό έλατο
Ένα στεφάνι για την εξώπορτα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο δεν νομίζετε; Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια φτιάχνονται εύκολα και αν χρησιμοποιήσετε και φυσική πρασινάδα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που λέει και η ίδια η λέξη, πιο φυσικό! Πού θα βρείτε φυσική πρασινάδα;; Ελάτε τώρα... όλο και κάποιος γείτονας θα κλάδεψε τα δέντρα του!! Και αν πάλι όχι, στην επόμενη βόλτα σας αν γίνετε λίγο πιο παρατηρητικοί, δεν μπορεί κάτι θα βρείτε!
Γυρνώντας σήμερα από την δουλειά βρήκα λίγο χρόνο να φτιάξω και το δικό μας. Είχα μέρες μαζεμένα τα κλαδάκια από πεύκο και έλατο μέσα σε μια τσάντα και είχε ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσω. Την χρονιά που μας πέρασε είχα φτιάξει ένα φιόγκο με γιρλάντα και λινάτσα. Μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ. Φέτος όμως ήθελα κάτι πιο απλό και λιγότερο χρονοβόρο. Έτσι επέλεξα το φυσικό στεφανάκι.
Στεφάνι φτιαγμένο από πεύκο και φυσικό έλατο
Δε θα σας πω για τα στολίδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι σας αρέσει, ακόμα και να ανακυκλώσετε κάποια παλιότερα που ίσως δεν σας αρέσουν πια. Αυτό που θα σας πω είναι για τον τρόπο με τον οποίο θα δέσετε πάνω στο στεφάνι από φελιζόλ, την φυσική πρασινάδα.
Τα υλικά σας λοιπόν είναι 3. Στεφάνι από φελιζόλ, πετονιά και κλαδιά πεύκου, έλατου κτλ
Ξεχωρίστε τα κλαδάκια που θα χρησιμοποιήσετε και ακουμπήστε τα περιμετρικά και πάνω στο στεφάνι, προσέχοντας μόνο να μην έχετε κενά. Στην συνέχεια δέστε την πετονιά σας και αρχίστε να τυλίγετε, σταθεροποιώντας τα κλαδιά. Φτιάξτε άλλη μία στρώση και δέστε με τον ίδιο τρόπο. 2-3 στρώσεις είναι αρκετές. Στην συνέχεια διακοσμήστε το με τον τρόπο που θέλετε.
Στεφάνι φτιαγμένο από πεύκο και φυσικό έλατο
Με αυτό τον τρόπο φτιάχτηκε και το δικό μας. Αν το επιχειρήσετε θα χαρώ πολύ να μου στείλετε φωτογραφίες και από το δικό σας στεφάνι!
Ελάτε να φτιάξουμε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα!
Με αγάπη από το eimaipaidi.gr
Στεφάνι φτιαγμένο από πεύκο και φυσικό έλατο

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

8 σχόλια :