Χριστούγεννα ,

Εκτυπώνουμε ετικέτες με ευχές για τα δώρα μας

17.11.15 Είμαι Παιδί 6 Σχόλια

Και να που επέστρεψα. Για λίγο. Για να σας δώσω κάτι, αλλά και για να σας πω κάτι. Κυρίως για να σας πω κάτι. Έχω ξαναπεί ότι θα προσπαθώ να επιστρέφω στον βαθμό που μπορώ. Βλέπεις το μικρόβιο του blogger εξακολουθεί να υπάρχει και δεν σας κρύβω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που μου λείπει. Μου λείπει αφάνταστα όλο αυτό το νταραβέρι, η βόλτες στην blogoγειτονιά, άνθρωποι που αν και δε γνώρισα προσωπικά, με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα. Που αν και έχω να κοινοποιήσω στην σελίδα μου από τον Αύγουστο, ο αριθμός των μελών (αν μπορώ να το πω έτσι), εν πάση περιπτώσει των ανθρώπων που διάβασαν/είδαν κάτι που τους άρεσε ανεβαίνει και εξακολουθούν να με τιμούν με το να με επισκέπτονται. Σας ευχαριστώ για αυτό!! 
Σήμερα με το τίτλο -Εκτυπώνουμε ετικέτες με ευχές. Για τα δώρα μας- Γιατί τις χρειαζόμαστε περισσότερο παρά ποτέ! , θα προσθέσω. 
Αφενός όποιος θέλει μπορεί να μεταφερθεί στο άλλο μου blog και να κατεβάσει ένα δωρεάν αρχείο προς εκτύπωση και αφετέρου ο τίτλος εκφράζει αυτό που νιώθω. Και αυτό που νιώθω και εισπράττω πλέον καθημερινά είναι ότι ο κόσμος που γνώριζα μέχρι σήμερα έχει αλλάξει. Και όχι προς το καλύτερο...Και αυτό με τρομάζει. Εύχομαι να είναι μόνο ένα κακό όνειρο και να σταματήσει εδώ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για να εντυπώσετε τις ετικέτες σε σχήμα κουβαρίστρας και να στολίσετε με αυτές τα δωράκια και τα γούρια σας, πατήστε τον σύνδεσμο εδώ: Ετικέτες σε σχήμα κουβαρίστρας Ευχές

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

6 σχόλια :

 1. Καλημέρα γλυκιά μου και υπέροχες οι ετικέτες, πάω να δω και να εκτυπώσω.Όσο για το μικρόβιο της blogger ...φίλη μου δεν πεθαίνει μάλλον ποτέ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σύνδρομο στέρησης έχω πάθει. Και το κακό είναι ότι είμαι ενεργή λόγω δουλειάς, αλλά εδώ είναι τελείως διαφορετικό και το ύφος και το κλίμα. Αυτό μου έχει λείψει!

   Διαγραφή
 2. Καταρχήν χαίρομαι που επέστρεψες αλλά δεν θέλω να είναι για λιγο! προσωπικά μου έχουν λείψει όλες αυτές οι ομορφιές που έβρισκες κατά καιρούς! τις ετικέτες θα τις εκτυπωσω σίγουρα γιατί τρελαίνομαι που είναι στα ελληνικά και μου αρέσουν οι γραμματοσειρές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαχούλα, μου έχετε λείψει πολύ. Μακάρι να μπορούσα να επανέλθω κανονικά, όμως είναι μάλλον ανέφικτο τουλάχιστον στον βαθμό που το έκανα. Όσο προχωράμε προς τις γιορτές τρώγομαι, το ομολογώ. Θα δούμε, θα δούμε. Ελπίζω να τα καταφέρω, τουλάχιστον με το δικό μου υλικό.

   Διαγραφή