Κατασκευές ,

Χριστουγεννιάτικη πολιτεία

9.12.15 Είμαι Παιδί 2 Σχόλια

Χριστουγεννιάτικη πολιτεία diy
Πάμε για μια χριστουγεννιάτικη κατασκευούλα; Έλααα μη βαριέσαι, τα πιτσιρίκια σου θα την λατρέψουν. Εύκολη είναι!! Ένα ψαλίδι θα χρειαστείς και μετά το αφήνω στην φαντασία σου να το απογειώσεις. Θέλεις να το κάνεις χιονισμένο για περισσότερο εφέ; Κάνε το! Θέλεις να του βάλεις φωτάκια, όπως έκανα εγώ; Βάλε! Στολίδια; Μερικά κουκουνάρια, κάνα δεντράκι, μπαλίτσες ότι αρέσει σε εσένα. Το δικό μας το βάλαμε πάνω από την βιτρίνα, όμως εσύ μπορεί να θέλεις να το βάλεις στο τζάκι. Βλέπεις διαμορφώνεται ανάλογα με τον χώρο σου. Και δεν θέλει κόπο μεγάλο. Τι λες θα το δοκιμάσεις;
Χριστουγεννιάτικη πολιτεία diy
Και αν ακόμα αναρωτιέσαι τι ακριβώς έχουμε φτιάξει, είναι μια πολιτεία. Χριστουγεννιάτικη και χιονισμένη. Ξέρεις πώς λάμπει το βράδυ; 
Όλες τις οδηγίες για να εκτυπώσεις και να φτιάξεις την δική σου χριστουγεννιάτικη πολιτεία θα τα βρεις στο τέλος του post.
*********************************************************************************
Σημείωση: Φτιάξε την δική σου χριστουγεννιάτικη πολιτεία και στείλε μου μια φωτογραφία. Θα χαρώ πολύ να την κοινοποιήσω! 
Χριστουγεννιάτικη πολιτεία diy

Χριστουγεννιάτικη πολιτεία diy

ΟΔΗΓΙΕΣ: Η δική μου πολιτεία είναι περίπου 1 μέτρο και για αυτό εκτύπωσα το παρακάτω αρχείο 4 φορές. 4 φύλλα δηλαδή. Για να εκτυπώσεις το αρχείο, πρέπει να πατήσεις πάνω στην εικόνα, ώστε να σου ανοίξει σε φυσικό μέγεθος. Η μακέτα έχει σχεδιαστεί σε διαστάσεις 30εκΧ25εκ(ύψος) και για να είναι σωστή έτσι πρέπει να είναι και η δική σου. Όχι σε λεπτό χαρτί. Θα σε βοηθήσει το κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων σε αυτό. 

Υπολόγισε ότι η πολιτεία θα πρέπει να στέκεται, γι΄αυτό θα διπλώσεις το κάτω μέρος του φύλλου, περίπου 5 εκ από την βάση και κατά μήκος του φύλλου (μη ξεχάσεις να το χαράξεις πρώτα για να μη σου τσαλακωθεί). Το ίδιο θα κάνεις για όσες εκτυπώσεις χρειαστείς. 

Με ένα ψαλίδι θα κόψεις το φόντο γύρω από τα σπίτια, κρατώντας όμως το γαλάζιο φόντο. Το τελευταίο στάδιο είναι να ενώσεις τα σπίτια με λίγο ταινία στο πίσω μέρος. Μπορείς να την βάλεις σε ευθεία ή ακόμα και κυκλικά βάζοντας λίγη ακόμα ταινία ενώνοντας την κατασκευή σου με την επιφάνεια πάνω στην οποία θα την τοποθετήσεις.

Για να την κάνεις πιο όμορφη στρώσε μπροστά της γιρλάντα και διακόσμησε την όπως σου αρέσει!
*********************************************************************************
Χριστουγεννιάτικη πολιτεία diy
Το αρχείο παρέχεται μόνο για προσωπική χρήση από το eimaipaid.gr

Καλή επιτυχία!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

2 σχόλια :