Δεινόσαυροι ,

Dino fossils πάρτι γενεθλίων ή αλλιώς ο Νικόλας έγινε 9!

24.2.16 Είμαι Παιδί 8 Σχόλια

Αν μπήκες να με διαβάσεις γιατί ο τίτλος δεν συμβαδίζει με το ποδοσφαιρικό παπούτσι, όχι δεν μπερδεύτηκα. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια βασικά σημεία...βλπ τούρτα, είμαστε εκτός θέματος, αλλά δεν μου έβγαινε με τίποτα κάτι σχετικό. Τούρτα δεινόσαυρο είχαμε κάνει παλιότερα και ήταν και 3D. Από την άλλη αυτές που κυκλοφορούν με τα πλαστικά δεινοσαυράκια επάνω...ή την φωτό κάποιου δεινοσαύρου....πολύ παιδικές πια για εμάς, έμπνευση δεν είχα...και οι μέρες περνούσαν, οπότε επέλεξα κάτι απλό με την αγαπημένη του ομάδα και τέλειωσε η υπόθεση. Να γιατί το ποδοσφαιρικό παπούτσι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Στο τέλος του Γενάρη ο Νικολάκης έγινε 9 και προγραμματίζαμε ένα μικρό παρτάκι για τα γενέθλια του. Δυστυχώς όμως και λόγω της ίωσης που κυκλοφορεί, όχι μόνο γενέθλια δεν κάναμε, αλλά καταλήξαμε να βρεθούμε στο νοσοκομείο με μια βρογχίτιδα άνευ προηγουμένου!! Περαστικά μας λοιπόν. Και αφού αναρρώσαμε-στην κυριολεξία το πρώτο πληθυντικού, γιατί λίγο πολύ όλοι μας αρρωστήσαμε-είπαμε αρχικά να το αναβάλλουμε γιατί είχαν περάσει και οι μέρες, αλλά τι να σου πω, δεν μου πήγαινε η καρδιά. Του το είχα τάξει από πέρυσι.....αλλά δεν μας προέκυψε. Αν το ανέβαλλα και φέτος ε τότε πια άντε να εξιλεωθώ. Και εδώ που τα λέμε είχε και ένα δίκιο. Δεν μπορεί η μαμά σου να φτιάχνει διάφορα για τα γενέθλια άλλων παιδιών και για εσένα τίποτα, σωστά; 
Dino fossils λοιπόν και ξαφνικά το σπίτι μας γέμισε από δεινόσαυρους!!! Όχι ότι δεν τους είχαμε και πριν....αλλά να, ξέρεις, είναι αλλιώς να τους έχεις μαζεμένους σε κουτιά και αλλιώς σε παράταξη λες και έκαναν παρέλαση!!!! Που πάτε καλέ εσείς και ανεβαίνετε φουριόζοι την σκάλα;;;
 

Ταμπελίτσα για το καλωσόρισμα στην εξώπορτα. 
Η πρόσκληση
Η πρόσκληση εκτός από το κάλεσμα, περιείχε και ένα μυστικό κωδικό, μια λεξούλα ή φράση. Ήταν κάτι σαν παιχνίδι. Τα παιδάκια με συγκεκριμένη σειρά εκφωνούσαν την λέξη τους και όλες μαζί έκαναν μια ολοκληρωμένη πρόταση, με την οποία ο Νικόλας ευχαριστούσε τα παιδιά που ήρθαν στα δικά του γενέθλια.

Τα δωράκια των παιδιών
Τα δωράκια των παιδιών ήταν χωνάκια τα οποία γέμισα με διάφορα καλούδια, γλυκάκια, καραμελίτσες, μπαλονάκια, αλλά και αναμνηστικά μολύβια.

 
Το μετάλλιο του καλύτερου παλαιοντολόγου απονέμεται στον...

Βραχιολάκια καρδούλες  μέσα σε πουγκάκι για τις μικρές φίλες του Νικόλα.
Ο στολισμόςΗ αγένεια έχει και παρόν και ιστορία και κατά όπως φαίνεται και προϊστορία....!!! τσ...τσ...!Άσε κάτω την σοκολάτα σου λέω!!!!
Δεινοσαυροαναψυκτικά
 
Εντάξει τώρα...μέχρι να διώξω τον έναν από τις σοκολάτες, ο άλλος έχει κάνει ήδη επίθεση στο κέικ!!!
Η εξωτερική πλευρά από το πάσο της κουζίνας ντύθηκε με χαρτί και μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο ευχολόγιο.


Ήρθε και η ώρα για την τούρτα.

Συγνώμη, αυτό είναι το δικό μου κομμάτι;;;
Ακολούθησε παιχνίδι στην αυλή, κλέφτες και αστυνόμοι, λίγο υπολογιστή (βλέπεις μεγάλωσαν πια) και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το δικό μας πάρτι γενεθλίων.
Χρόνια Πολλά καρδιά μου!

Για ρίξε μια ματιά και εδώ!

8 σχόλια :